VINDECARE
Bine aţi venit Vizitator | RSS
[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentul forumului · Căutare · RSS ]
  • Pagina 1 din 1
  • 1
Forum » Plante » B - Plante » BRANCA URSULUI
BRANCA URSULUI
mariucaData: Duminică, 27 Mai 2012, 2:05 PM | Mesaj # 1
General-locotenent
Grup: Moderatori
Mesaje: 628
Reputaţie: 2
Status: Offline
Extrasul prin metode perfect naturale(tinctura)din planta brânca-ursului este printre cele mai puternice revigorante, întineritoare si stimulente naturale ale activitatii sexuale. Este un adevarat elixir contra sterilitatii masculine si feminine, contra menopauzei premature si a andropauzei premature, precum si contra frigiditatii si impotentei. Contine substante active care actioneaza simultan asupra glandelor endocrine, a sistemului nervos si a aparatului cardiovascular.

Mod de preparare:Se culeg frunze si tulpinile de brânca-ursului, se taie marunt si se introduc într-o sticla. Se toarna alcool rafinat de 38-40 grade si se lasa doua saptamâni la loc calduros.

Intern: câte 30 picaturi, de doua ori pe zi, împreuna cu ceai de cretisoara

Actiuni: Intern: afrodiziac, antiblenoragic, antihisteric, antispastic digestiv, antispastic uterin puternic si cu actiune rapida, carminativ, hipotensor, reglator al activitatii nervoase, stimulent al activitatii gonadelor, stimulent al imunitatii locale nespecifice (la nivel renal si genital), tonic digestiv, tonic general, vasodilatator genital, vasodilatator periferic, vermifug.

Extern: detersiv, rezolutiv.

Indicatii: INTERN: adjuvant în boli venerice (gonoree, sifilis, chlamidya, etc), amenoree, anexita, digestie dificila, balonari frecvente însotite de colici, frigiditate, impotenta hormonala si vasculara, insuficienta renala, îmbatrânire prematura, menopauza prematura, metroanexita, stari de oboseala si epuizare ca urmare a efortului fizic si intelectual exagerat, sterilitate feminina, sterilitate masculina. EXTERN: antrax (adjuvant), descâlcirea parului, rani purulente, scleroza multipla (adjuvant).

Precautii: supradozarea acestui remediu din brânca ursului produce reactii de tip alergic, vasodilatatie periferica si hipotensiune. Problemele de prostata manifestate sau latente pot fi activate de brânca ursului, caz în care tratamentul va fi întrerupt pentru o perioada de timp.

Contraindicatii: este contraindicata femeilor gravide. Dupa tratamentul extern cu brânca ursului este interzisa expunerea la soare, deoarece are proprietati fotosensibilizante.


Actiuni ale extractului de brânca ursului:

Relanseaza activitatea glandelor sexuale la barbati. În urma administrarii vreme de 60 zile s-au constatat cresteri de pâna la 500% (în unele cazuri si mai mult) a concentratiei de spermatozoizi, precum si o marire semnificativa a motilitatii acestora.
Stimuleaza puternic activitatea ovarelor la femei, fiind un foarte puternic reîntineritor, util în tratarea amenoreei, sterilitatii, menopauzei premature.
Mareste afluxul de sânge în zona aparatului genital, atât la barbati cât si la femei, fiind un puternic afrodiziac.
Favorizeaza relaxarea mucoaselor uterine la femei, mareste cantitatea de secretii vaginale cu rol de lubrefiere, induce totodata o stare usor euforica.
Scade tensiunea arteriala, stimulând foarte puternic circulatia sanguina periferica.

Actiuni terapeutice:
-adjuvant în boli venerice (efectul de stimulare a imunitatii locale si intensificarea circulatiei sangvine în zona genitala face ca remediul sa fie recomandat ca adjuvant în tratarea anexitei si metroanexitei, dar si a bolilor venerice ca gonoree, sifilis, chlamidya, etc. a caror vindecare poate fi considerabil accelerata),

-frigiditate (ca afrodiziac feminin brânca ursului este ideala, actionând simultan pe mai multe „fronturi”, cum ar fi :stimuleaza activitatea ovarelor, favorizeaza relaxarea musculaturii vaginale si uterine prin efectul sau antispastic),

-impotenta hormonala si vasculara (are actiune terapeutica rapida datorita puternicului efect de stimulare a secretiei gonadelor si de dilatare a vaselor din zona genitala – o actiune extraordinar de importanta pentru cei la care impotenta apare pe fondul restrângerii calibrului vaselor sanguine),

-menopauza prematura, amenoree (are un intens efect emenagog, provocând reaparitia ciclului menstrual, dupa tratament de 4-9 saptamâni),

-sterilitate masculina (analizele de laborator realizate la 6 saptamâni dupa începerea curei cu acest extract hidroalcoolic au evidentiat în multe cazuri cresterea numarului spermatozoizilor, precum si îmbunatatirea motilitatii acestora în cazul barbatilor cu sterilitate),

-sterilitate feminina (o cura de 3 luni cu acest extract hidroalcoolic a dus la (re)dobândirea fertilitatii unor femei cu disfunctii ovariene care vreme de mai multi ani încercasera fara succes felurite tratamente pentru a putea concepe un copil. Înca se stiu foarte putine lucruri despre mecanismul prin care acest extract are acest cvasi-miraculos efect de redobândire a fertilitatii, cert este însa ca multe cupluri au deja copii frumosi si sanatosi dupa tratamentul cu brânca ursului).
 
Forum » Plante » B - Plante » BRANCA URSULUI
  • Pagina 1 din 1
  • 1
Căutare: