VINDECARE
Bine aţi venit Vizitator | RSS
[ Mesaje noi · Membrii · Regulamentul forumului · Căutare · RSS ]
  • Pagina 1 din 1
  • 1
Forum » Plante » G - Plante » GRAPEFRUITUL
GRAPEFRUITUL
mariucaData: Luni, 12 Mai 2014, 8:42 PM | Mesaj # 1
General-locotenent
Grup: Moderatori
Mesaje: 628
Reputaţie: 2
Status: Offline
Grapefruitul
Grapefruitul este un detoxifiant puternic care ajută organismul să scape de microbii dăunători şi contribuie la întărirea sistemului imunitar împotriva altor atacuri. De asemenea, grapefruitul stimulează refacerea ţesuturilor şi împiedică dezvoltarea tumorilor.
Grapefruitul este un detoxifiant natural care acţionează asupra sistemului digestiv şi a ficatului. Acţiunea sa de detoxifiere se combină în mod armonios cu un efect puternic de oprire a dezvoltării bacteriilor, ciupercilor, paraziţilor şi virusurilor. Grapefruitul mai conţine substanţe fitochimice protectoare care îmbunătăţesc imunitatea şi stimulează vindecarea rănilor.-          benefic pentru stările de imunodeficienţă
-          adjuvant în răceală şi gripă
-          util în prevenirea şi tratamentul bolilor de inimă şi arteriale şi al pietrelor la vezica biliară
-          stimulează digestia şi eliminarea reziduurilor
-          împiedică formarea pietrelor de oxalat de calciu în rinichi
-          stimulează metabolismul grăsimilor
-          scade nivelul de colesterol din sânge
Extractul din sâmburi de grapefruit este un agent activ antimicrobian natural,cu o sferă largă de acţiune împotriva streptococilor, stafilococilor, salmonellei, microbacteriilor şi a altor agenţi patogeni.
Grapefruitul este un excelent remediu antistres şi este un ingredient cheie al producţiei de serotonină, care este cunoscută ca fiind „hormonul fericirii”
Precauţie: Sucul de grapefruit creşte disponibilitatea unor medicamente. Dacă luaţi medicamente pe cale orală, consultaţi-vă medicul pentru a vă asigura că nu interferează cu acestea.
 
Forum » Plante » G - Plante » GRAPEFRUITUL
  • Pagina 1 din 1
  • 1
Căutare: